Podzimní akce PPC kampaň s bonusem 1.800,- Kč!

15. 9. 2011 Akční nabídky Marketing, SEO, PPC, sociální sítě

Pro naše stávající klienty jsme připravili speciální podzimní akci, kdy vložíme na účet bonusový kredit 1.800,- Kč! (Platí pro kampaň Google Adwords, pro klienty, kteří v tomto systému zatím nikdy neinzerovali).

Pro všechny bez výjimky v rámci této akce nabízíme návrh inzerátů, klíčových slov a samotnou realizaci PPC kampaně se slevou 70%!

A co že to ta PPC reklama je a co s ní můžete získat? Podobněji se PPC reklamě věnujeme níže v tomto článku:

PPC reklama v kostce:

  • Na první stránce ve vyhledávačích doslova za pár minut.
  • Možnost přesně ovlivnit, kolik jste ochotni zaplatit za přivedeného návštěvníka / zákazníka.
  • Platba pouze za reálného návštěvníka stránek. Za pouhé zobrazení reklamy neplatíte!
  • Správnou správou kampaní se dá výrazně ovlivnit výkon a často i znásobit návratnost vložených prostředků.
  • Oslovujete zákazníka ze své cílové skupiny v konečné fázi rozhodování v nákupním procesu (při hledání produktu na internetu).
Jak PPC reklama vypadá a kde ji lidé uvidí?

Co to je PPC reklama Google Adwords?

Co to je PPC reklama Google Adwords?

PPC reklama je kontextová reklama zobrazená ve fulltextovém vyhledávání na základě zadání určitých klíčových slov. Platba za tuto reklamu se realizuje až na základě prokliků, tedy až v momentě kdy se návštěvník dostane fyzicky na Vaše stránky. Ceny za 1 klik se pohybují v různých relacích dle aktuální konkurence na dané obory a klíčová slova (v průměru v rozmezí od 3 do desítek korun).

Reklamní systémy PPC (ať již Google Adwords nebo Seznam Sklik) jsou poměrně sofistikovaným nástrojem a obsahují mnoho nastavení které zajistí, aby bylo možné částku na prokliky rozložit na delší časové období a nedošlo k proklikání celého rozpočtu během jednoho dne. Bonusový kredit 1.800,- Kč, který od nás získáte na zkoušku zdarma vystačí na menší, dobře navrženou kampaň na 2 týdny až 1 měsíc. Akce je časově a množstevně omezena, proto s případnou poptávkou neváhejte!

V případě čerpání bonusového kreditu 1.800,- Kč v rámci této akce Vám bude účtována pouze částka 1800,- Kč (bez DPH) za jednorázové nastavení kampaně (standardně 3.600,-). Pouze na Vás pak bude zda v kampani budete další měsíce chtít pokračovat s využitím vlastních prostředků na reklamu.

Nezávaznou poptávku na PPC reklamu můžete zaslat na email: office@freshservices.cz nebo volejte na tel.: 773 522 245, případně využijte našeho kontaktního formuláře.

Více informací o internetové reklamě vč. textových (PPC) reklam si můžete přečíst na našem webu: http://www.freshservices.cz/internetovy-marketing/

Pokud Vám stále není úplně jasné jak to funguje, nebo byste si chtěli PPC reklamu zkusit zřídit a spravovat sami, připravili jsme pro Vás několik užitečných odkazů: