Získali jsme certifikaci Google Partner!

9. 9. 2016 Aktuálně Marketing, SEO, PPC, sociální sítě

Dnes ve Freshi slavíme, protože naši práci ocenil samotný Google. Podařilo se nám totiž získat certifikaci Google Partner, která je oficiálním potvrzením, že Vaše kampaně na Googlu jsou u nás v dobrých rukou.
Co jsme museli k získání certifikace splnit?

  1. Složit znalostní zkoušky – a nebyl to žádný základní AdWords testík. Náš specialista strávil desítky hodin přípravou a pořádně se u zkoušek zapotil 🙂
  2. Mít dlouhodobě vysoký výkon kampaní – Google pozorně sleduje, jak si kampaně vedou a uznal, že ty naše mají dlouhodobě rostoucí kvalitu. V praxi to znamená, že se naše práce klientům vyplatí.
  3. Pracovat s vysokými rozpočty – několikanásobně jsme překročili minimální požadavek Googlu na rozpočty, protože spravujeme rozsáhlé kampaně

Cesta k certifikaci tedy nebyla vůbec jednoduchá, ale výsledek stojí za to. Můžete si být jistí, že spojíme teoretické znalosti s praktickými zkušenostmi a pomůžeme Vám naplánovat účinnou kampaň nebo dát novou energii už rozběhnuté inzerci.
Pokud také chcete najít nové zákazníky na internetu, napište nám základní informace o svém podnikání na ppc@freshservices.cz, domluvíme si schůzku a připravíme Vám podrobný plán online marketingu.

David Mynář
Spolumajitel agentury a marketingový nadšenec. Jeho srdcovými klienty jsou Bioderma a Metrostav Development, nejraději píše o strategii a webové analytice. V kanceláři ho kromě pracovního stolu nejčastěji najdete u kávovaru.