Ve freshi nejsme jen kolegové, ale také kamarádi. Poznejte naši firemní kulturu

19. 7. 2017 Náš team

Jsme firma plná mladých, aktivních a znalostí chtivých lidí. Nejstarší z nás je náš jednatel Marek, kterému je 33 let (starším kolegům se do budoucna ale pochopitelně nebráníme). Tomu odpovídá i naše firemní kultura, která je trošku jiná, než například znají lidé z korporací. Děláme společné oslavy, teambuildingy a rádi si spolu zajdeme na pivo. Dovolte nám ji trochu představit.

15 dortů do roka

Narozeniny u nás nejsou jen radostí konkrétního kolegy, ale celé firmy. Kdykoliv je totiž někdo má, dáme si společně dort a připijeme si. Některým z nás z toho už slušně narostlo břicho, ale jako celek je to skvělá příležitost se sejít a utužit kolektiv.

Narozeninové oslavy v praxi. Tento stylový dort například dostal náš front-end developer Martin.

Narozeninové oslavy v praxi. Tento stylový dort například dostal náš front-end developer Martin.

Teambuildingy s pořádným burgerem

Zhruba čtyřikrát do roka máme teambuilding, který obvykle trvá do ranních hodin. Rádi chodíme někam zasportovat a poté doplnit spálené kalorie pořádným burgerem. Nedávno jsme také jako správná digitální firma byli vyzkoušet virtuální realitu. Teambuilding u nás není povinná nuda, ale věc, na kterou se všichni těšíme. A to nejen proto, že veškerou útratu platí firma.

Myslíme i na naše vzdělání

Z výše zmíněných bodů by to mohlo vypadat, že se jenom cpeme dobrotami a pijeme. Opak je pravdou. Kromě toho také myslíme na vzdělání. Online marketing se mění a kdo nesleduje aktuální trendy, tomu brzy ujede vlak. To víme, a proto pravidelně navštěvujeme konference a udržujeme kontakt se špičkou v oboru.
 
Zaujalo tě to? Pokud ano, je dobré vědět, že momentálně hledáme několik nových kolegů. Umíš kódovat, programovat? Nebo bys chtěl kreslit weby a pomáhat nám s vedením našich projektů? Pošli nám CV na office@freshservices.cz a rádi si s tebou dáme kafe.

Radim Bílý
Ve Freshi je od roku 2015 a má na starosti obchodní oddělení Freshe. Také jeho zásluhou je navázání spolupráce s klienty jako TM Toys, Hospodářská komora, Corinthia Hotels a mnoha desítkami rodinných společností a start-upů. Na blogu nejčastěji píše o marketingové strategii a e-commerce, které jsou jeho největší hobby.